Ægte julestemning, falsk grantræ.

Som i måske kunne læse i mit tidligere indlæg, her, så betyder julen rigtig meget for mig. Sidste år tog vi ud og fældede juletræ, Andreas, Elias og jeg. Det var hyggeligt, og skønt at Elias selv kunne være med, og det var tydeligt hvor stolt han var! I år har vi en kravlende, tyk baby overalt! Det betyder at vi desværre ikke kan have et grantræ, det vil gå fuldstændig galt. Jeg kan slet ikke overskue at skulle støvsuge hver dag, eller at Milo skal kravle rundt med gran i munden, stikke sig osv.

SÅ i år, har vi valgt, (-eller, jeg har valgt, Andreas ville slet ikke have noget juletræ :D) at købe et falsk juletræ. Egentlig bare et billigt et, til 99 kr. i rema1000. Og helt ærligt, i forhold til prisen, så er det altså helt fint. Lidt flot julepynt, efter jeg har brugt en masse tid, på at få grenene nogenlunde i orden, så er det sgu fint!
Elias elsker det, og jeg elsker det. Og jeg er sikker på, at hvis Milo forstod det, så var han altså også tosset med det. Nu kan julen bare komme an. Vi er (næsten) klar. 😀

Ps. Til mit forsvar vil jeg sige, at jeg er sikker på at juletræet, er et juletræ hvor der bliver pillet og rettet lidt hver dag. Så inden vi rammer d. 24/12, så skulle det nok være helt fint. 😉

Skriv et svar