Magisk jul i tivoli.

Jeg ELSKER jul i tivoli. Hvert år er det en tradition, at min familie og jeg tager derind, når der er blevet pyntet op til jul. Det samme med Halloween, men julen er altså bare lidt vigtigere.

Det er så magisk, gennemført og smukt. Der var lige en periode hvor jeg ikke var super tosset med det, dengang de kørte russisk jul, tror jeg det var. Det var bare ikke det samme. Julen betyder rimelig meget for mig, og jeg elsker den positive stemning, som bliver spredt. Julehyggen, maden, gaverne. Uha, jeg kan slet ikke vente til juleaften. Vi har desværre ikke Elias hjemme i år, men mon ikke vi overlever. 😀

Når, men i lørdags kom min søster forbi, og så til Milo, imens Andreas og jeg tog i Tivoli. Vi er ikke særlig ofte alene på kærestetur, så det satte jeg rigtig meget pris på. Elias var hos sin far. Det var så hyggeligt at gå rundt i haven, selvom man jo nok har set det før. Vi fik os lidt æbleskiver, varm kakao og gløgg. Andreas mente at det var vores sidste gang derinde i år, jeg er ikke enig, for jeg skal derind med Elias, og vise ham alt sneen, julemanden, de små toge, forlystelserne osv. som alting er klart til jul. (Hurra for årskort!)

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar